Flysædet alle hader

Her er opskriften på, hvordan man afbøder de værste trængsler ved en placering i midtersædet.

En ud af fem amerikanere (20 pct.) var villige til at tage en ekstra overnatning for at undgå midtersædet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En nyere amerikansk undersøgelse foretaget af Global Strategy Group viser, at et flertal af amerikanere (56 pct.) hellere vil sidde fanget i trafikken, tage på blind date (56 pct.), eller gå til tandlæge (54 pct.) end sidde på et midtersæde på et fuldt booket fly.

Næste: 11 gode råd til at undgå eller overleve midtersædet

Det er den britiske avis' Independents rejsehjemmeside Traveler.com, der citerer undersøgelsen og følger den op med gode råd til folk, der har fået pladsen i midten.
 
Hellere en senere afgang
Faktisk hader folk i almindelighed så meget at være sandwichfyld mellem andre flypassagerer, at de vil gå ret langt for at undgå det.

50 pct. svarede, at de hellere ville tage en senere afgang mod at få et gangsæde, mens en ud af fem amerikanere (20 pct.)var villige til at tage en ekstra overnatning for at få et gangsæde den følgende dag.

Ni procent af amerikanerne svarede, at de ville nægte at få et midtersæde på et fyldt fly, hvis flyvningen varer mere end to timer. Undersøgelsen gav også et praj om, hvilke fem trængsler der var de værste for flypassageren i midtersædet:

Næste: 11 gode råd til at undgå eller overleve midtersædet