Hvad stewardesser hader ved passagerer

Kabinepersonale fra alverdens flyselskaber har nu lukket op for posen og fortæller om de ting, som de hader at passagererne gør.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Blandt de ting, som virkelig tænder personalet af, er, hvis man efterlader toiletdøren åben, mens man tisser. Det er heller ikke godt, hvis man beholder høre-bøfferne på og lytter til høj musik, mens stewardessen forsøger at kommunikere med een.

Se også: Bikiniklædte stewardesser forarger

Og det er også helt skidt, hvis man snupper personalets hvile-sæder. Det er news.com.au, der har samlet en perlerække af hade-ting, som passagerer kan finde på - vi bringer et lille udvalg:

Man bestiller en drink hos en stewardesse, og mens hun er ude for at hente den, bestiller man een til hos en anden. Det er skidt.
Det er også skidt, hvis man prikker stewardessen på skulderen for at få opmærksomhed og ikke kigger hende i øjnene, når man fremfører sit ønske.

Det irriterer personalet voldsomt,hvis man møder op med stopfyldt håndbagage - og ikke selv har kræfter til at lange den op på bagage-hylden. Og når vi nu er ved håndbagagen: Passagerer, der kun kan finde plads på bagagehylden lidt væk fra ens egen plads og udbryder "Det er jo latterligt" - det er personalet trætte af.

Passagerer, der ombestemmer sig
Der er heller ikke noget værre end passagerer, der bare smider aviser og affald på midtergangen. Det skulle da lige være dem der har bestilt et specielt måltid og i sidste øjeblik ombestemmer sig og beder om et almindeligt.

Og når folk spilder vand på toiletgulvet, er det som om de helt har glemt, at der er mange medpassagerer, der kan glide i snasket. Det er kun få, der tørrer op.

Personalet er ikke fredet hos passagererne på business class. De roder fuldstændig som almindelig dødelige nede bag i flyet, konstaterer den australske nyheds-side.

Rejseliv.dk spørger: Hvad hader du ved stewardesser? Skriv din kommentar herunder!