5 mode-outlets til storbyferien

Tjen ferien ind ved at købe designertøj med stor rabat - i nærheden af disse fem storbyer kan du få det hele for mindre end det halve.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. Ved Paris

Hvad: La Vallée Village

Hvor: Serris, Frankrig

Man behøver ikke være turist i Disneyland udenfor Paris for at besøge La Vallée Village, selv om outlettet ligger i samme område som forlystelsesparken, men man kan f.eks. tage Disney-bussen direkte derud fra Charles de Gaulle-lufthavnen og så lige et enkelt stop med toget. Man skal bare vide, at der ikke er nogen bagageopbevaring, så man skal rulle kufferten med rundt på shoppingturen.

Er man allerede inde i Paris, tager man hurtig-toget RER (40 min.), og så er der gratis shuttle-service fra stationen, hvis man ikke vil gå de 10-15 min. derhen.

La Vallée Village er bygget op som en kopi af de små byer på landet i Ile-de-France-regionen rundt om Paris med lave pudsede huse og smalle gader, og alle 90 butikker er indrettet med respekt for de pågældende mærkers image, så man stadig føler, at man får en luksus-oplevelse, selv om priserne er reduceret med mindst 33 pct.

De internationale mærkevarer er selvfølgelig repræsenteret, men ellers er det stedet at få fingre i gode fransk mærker i alle priskategorier: Zadig & Voltaire, Kenzo, Antik Batik, Cacharel, Sandro, Maje, Faconnable, Celine, Givenchy, Anne Fontaine, Agnes B, Bonpoint, Furla, Gerard Darel m.fl. Der er åbent 362 dage om året fra kl. 10 til 19.

Info: www.lavalleevillage.com

Næste: Outlet ved Firenze