Værsgo: Her kan du få et gratis sommerhus

Gavmild sommerhusejer vil gerne af med hytten og har derfor lagt en opsigtvækkende annonce på internettet.

Billede fra annoncen på Afhent.dk. Fold sammen
Læs mere
Bytte- og bortgivningssitet Afhent.dk har en annonce af de mere usædvanlige på plakaten i disse dage. En sommerhusejer på Fyn melder sig nemlig parat til at give sit sommerhus væk - det eneste man skal gøre, er at hente det.

Sommerhuset står angiveligt på en grund i Middelfart, som nu skal bruges til nybyggeri. Annoncen på Afhent.dk er senest opdatet 21. januar, og af den fremgår det, at der er tale om et klassisk sortmalet træsommerhus. Det består af en hovedhus på omtrent 20 kvadratmeter samt tilbygninger til badeværelse og udestue. Derudover medfølger et lille muret udhus. Alt i alt bliver det til 45 kvadratmeter gratis sommerhus.

For at afhente sommerhuset får man brug for en blokvogn. Når man har pillet tilbygningerne ned, vurderer sommerhusets nuværende ejer, at det kan løftes op på vognen.

"Sommerhusets hoveddel er placeret på klodser og kan derfor løftes og placeres på en blokvogn, mens udestuen er bygget på betonsokkel," står der i annoncen.

Bag Afhent.dk står Steffen Tjerrild. Ideen med sitet er, at give folk en ny online-mulighed for at give eller bytte ting bort, som de ellers havde smidt ud. Argumentet på sitet lyder: "Det er godt for miljøet og du sparer en tur på genbrugspladsen."

På det lille site forsøger deltagerne at bortgive eller at bytte sig til alt muligt. Én lokker eksempelvis med tre kubikmeter gratis perlesten, en anden med en boksmadras med træmeder, mens en tredje forsøger at få afsat en kondenstørretumbler - der dog har den defekt, at den slår HFI-relæet fra, når den kører.

Se annoncen for sommerhuset her