Skjult liebhaveri. Her får du hummer-boliger til reje-priser

Det er ikke kun de rige storby-forstæder, der byder på liebhaveri. Rundt om i landet findes de eksklusive huse også - endda til priser flere kan være med på.

Foto: Henrik Ejby Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er skakternet køkkengulv, sildebensparket, panorama-vinduer og parklignende haver.

Et hus har sågar hjørnetårne, mens et andet er forsynet med intet mindre end tre luksus-badeværelser.

Er dine tanker allerede nu strøget direkte til villaerne i Charlottenlund, Klampenborg eller Risskov, er de næppe alene blandt liebhaver-kasserne i de eksklusive storbyforstæder, hvor sådanne detaljer normalt hører hjemme.

Men til udbudspriser under fire millioner kr. bliver det hurtigt klart, at de her boliger ikke har hjemme i de eksklusive strandvejs-byer.

Derimod er der tale om gruppen af skjulte liebhaverhuse, findes rundt om i landet til priser, som mange kan være med på. Det oplyser boligsiden Boliga.

Her er fem eksempler på Danmarks skjulte liebhaveri

Kristrupvej 33, Randers SØ - 3.795.300 kr.

Foto: LILIENHOFF Fold sammen
Læs mere

Dette hus ligger i den sydlige del af Randers og skiller sig med sine hjørnetårne og det spirlignende tag en del ud i det midtjyske bybillede.

I alt er der knap 470 kvadratmeter bolig, der blandt andet indeholder tre stuer en suite, en entre med garderoberum og gæstetoilet og desuden syv soveværelser.

Se villaen her


Ålevænget 12, Nyråd, Vordingborg - 3.250.000 kr. 

Foto: Henrik Ejby Fold sammen
Læs mere

Målet med denne ejendom, der er bygget i 2011, var at skabe en villa med et særpræg, der ellers ikke ses i området.

Og det er nok en af årsagerne til, at det nybyggede hus er forsynet med detaljer som stuklofter, hall og et indgangsparti, der ifølge ejendomsmæglerens salgsannonce gør indtrykket mere "pompøst".

Villaen ligger i den lille by Nyråd ved Vordingborg på Sydsjælland, og indeholder bl.a. fem værelser og et køkken-alrum med pejs. Det skriver Boliga.

Se villaen herSkovkildevej 11, Hårlev - 2.995.000 kr.

Foto: LokalBolig Køge Fold sammen
Læs mere

I Hårlev syd for Køge findes dette knap 240 kvadratmeter store hus med sortglaseret tegltag, der af mægleren beskrives som følelsen af luksus og elegance.

Indendørs indeholder villaen, der oprindeligt er bygget i 1930 og ombygget i 2006, blandt andet fire værelser, tre luksus-badeværelser bl.a. med spa.

Se villaen herHaderslevvej 13A, Aabenraa - 2.649.000 kr.

Foto: Nybolig Aabenraa Fold sammen
Læs mere

Højt hævet i midten af Aabenraa ligger denne villa, hvor der er 278 kvadratmeter at flytte ind på.

Ejendommen er opført med mønstrede detaljer omkring de buede vinduer, mens der indvendigt bl.a. er en hall-lignende entré, udestue, fritlagte bjælker og et køkken med skakternet gulv og fyldningselementer.

Se villaen herGl. Skolevej 8, Aars - 2.495.000 kr. ​

Foto: Danbolig Vesthimmerland Fold sammen
Læs mere

I byen Aars mellem Aalborg og Viborg ligger denne liebhaver-villa, der er 220 kvadratmeter stor med direkte udsigt til Anlægsparken.

Huset er løbende istandsat, og ifølge mæglerens salgsopstilling er der i særdeleshed én ting, der ikke er sparet på; træ.

Døre, køkken, skabe og gulve er således udført i naturmaterialet. Er man mere til den levende slags, er der også en stor hævet terrasse og en have med pavillon, man kan begive sig ud i og nyde det grønne.

Se villaen her