Millionvilla i Aarhus begæret på tvang

I et af Aarhus mest eksklusive områder er en stor villa begæret på tvangsauktion.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Drømmer du om en herskabsvilla centralt i Aarhus med hele liebhaveri-pakken? Så kan det være en god idé at begynde at sætte sig ind i reglerne for at købe på tvangsauktion.

For i det eksklusive Marselisborgkvarter i Aarhus C er en 256 kvadratmeter stor rødstensvilla begæret på tvangsauktion. Og med en offentlig vurdering på 7.650.000 kr., er det lidt af en luksusvilla, der skal under hammeren, skriver Boliga.

Ejendommen har ikke været sat til salg de senere år, og derfor er der ingen kendt udbudspris at sammenligne med. Men genboens hus er sat til salg til en kvadratmeterpris på over 60.000 kr. Ganger man det tal op med boligens størrelse, får man en pris lige omkring de 15 mio. kr.

Det bliver dog ikke en gratis omgang, hvis man køber villaen på tvangsauktion. Størstebeløbet - altså det beløb der altid skal betales udover auktionsbuddet - er på 168.219,62 kr., og dertil kommer så selve buddet.

Marmorvask og udestue

Det er ifølge salgsopstillingen på itvang.dk en bolig fyldt med herskabelige detaljer, der er begæret på tvang. Hoveddøren har facetslebne ruder, der er en stue med både karnap og åben pejs samt en spisestue med sildebensparket og træpaneler - og så et stort køkken/alrum.

På førstesalen er der blandt andet flere værelser og et badeværelse med både marmorvask og glasmosaikbeklædte vægge, mens tagetagen er indrettet som et atelier.

Samtidig er der et udnyttet kælderplan. Her er både et mindre køkken, motionsrum og kontorer.

Udendørs er ejendommens tidligere garage blevet ombygget til en udestue, mens haven har græsplæner i flere niveauer og bede med stensætninger.

Dyrt kvarter

Med en adresse på Marselisvej flytter man ind i et kvarter, der ikke bare er stort, mens også centralt. Således er man både tæt på lystbådehavnen, skoven og midtbyen.

Det koster da også, hvis man vil flytte til området. Villaer i Aarhus er gennemsnitligt de dyreste på fastlandet, og særligt Aarhus C ryger til tops, når priserne bliver opgjort per postnummer. Mens specifikt Marseliskvarteret bliver betegnet som et af de mest attraktive og eksklusive kvarterer, skriver Boliga.

Det er dog en anden by, der i øjeblikket har erobret tronen over de dyrest udbudte villaer i Jylland. I Silkeborg er der nemlig udbudt en liebhavervilla til 34.900.000 kr., mens den dyrest udbudte ejendom i Aarhus Kommune ligger i bydelen Højbjerg og koster 17.500.000 kr.

Her kan du se salgsopstillingen for tvangsauktionen