Privat tennisbane og carport til tre biler: Så meget koster det at bo i Danmarks dyreste lejebolig

Ny rekord på lejeboligmarkedet sætter store krav til indflytterens pengepung. Det ny-istandsatte strandvejs-hjem har nemlig lagt behørig afstand til lejemarkedets andre højdespringere, skriver Boliga.

Foto: Housing Denmark Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det ny-istandsatte strandvejs-hjem har nemlig lagt behørig afstand til lejemarkedets andre højdespringere, skriver Boliga.

Det er en af Danmarks mest eksklusive adresser.

Der er 11 værelser - som fordeler sig på over 600 kvadratmeter og dertil kommer en carport med plads til hele den udvidede vognpark.

Villaen ligger på en grund, der er forsynet med egen tennisbane og badebro direkte ud i Øresund, der er udsigt til fra køkkenet og spiseområdet.

Og det er ifølge Boliga ikke det eneste syn, man kan nyde, mens man kokkererer.

Villaens kulinariske afdeling er nemlig også forsynet med glasgulv, så man kan holde øje med flaskerne, der hviler på reolerne i vinkælderen.

Og den månedlige lejeudgift er nok lige så høj, som du havde regnet med.

Alle de ovenstående herligheder, der hører til en adresse på Skodsborg Strandvej i Nordsjælland, løber nemlig op i en månedlig pris på 69.000 kr.

Og det gør strandvejs-villaen til den dyreste lejebolig, der lige nu er udbudt på Boligas lejeboligside Lejnu.dk.

Foto: Housing Denmark Fold sammen
Læs mere

Top fem million-villa

Det er dog ikke kun med en underskrevet lejekontrakt i hånden, at du har mulighed for at flytte ind på de mange hundrede kvadratmeter.

Villaen er nemlig også udbudt til salg til en pris på 42 millioner kr.

Det gør den store hvidpudsede ejendom til den fjerdedyreste villa, der lige nu er at finde på det officielle danske boligmarked - kun overgået af to næsten-naboer på Vedbæk Strandvej og et byhus i det indre København.

Ejendommen ligger på en dobbeltgrund, der er godt 2.600 kvadratmeter stor.

Og ifølge ejendomsmæglerens salgsannonce kan nye indflyttere se frem til et hus, der har gennemgået det helt store ansigtsløft blandt andet med tilførelse af gulvvarme og indbygget lydsystem.

Foto: Housing Denmark Fold sammen
Læs mere

Dyre lejeboliger

På Lejnu.dk er der i øjeblikket en pæn bid vej fra det store Skodsborg-hjems månedlige ydelse ned til landets næstdyreste lejebolig, der ligger i Brede nær Lyngby nord for København.

Brede-hjemmet står nemlig til 60.000 kr. om måneden, og det svarer altså til en prisforskel på cirka samme niveau, som det ville koste at leje en to-værelses lejlighed i København eller et parcelhus i provinsen.

Se boligen her:

Til salg

Til leje