Kvart million i rabat: Så meget fik landsholdsstjerne for sin luksus-lejlighed

24 år, professionel fodboldspiller, landsholdsspiller og nu også sælger af multimillion-lejlighed i det indre København.

Foto: Danbolig City Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere FC København-spiller Andreas Cornelius, der tidligere på året skiftede Byens Hold ud med den italienske Serie A-klub Atalanta, solgte sin knap 200 kvadratmeter store lejlighed lige ved Marmorkirken i det indre København med et afslag på en kvart million kr.

Det viser tinglysningen af handlen - som Danbolig City stod for - og som ifølge Boliga.dk blot var 24 dage om at gå igennem.

Trods afslaget - der sikkert klinger ganske stort i manges ører - har Cornelius udsigt til at trække en pæn gevinst hjem på salget.

Fodboldspilleren købte nemlig selv lejligheden tilbage i foråret 2014, da han kom retur til København efter et ophold i Cardiff, Wales.

Dengang hed salgsprisen lige knap syv millioner kr., mens prisen, de nye købere har måtte betale, er landet på 10.250.000 kr.

Et hjørnespark fra Amalienborg

De nye ejere af lejligheden kan se frem til at skrue dørskiltet fast på en adresse, der ligger lige midt i Københavns eksklusive Frederiksstad - ganske tæt på Amalienborg og med udsigt til et af lokalområdets andre store vartegn; Marmorkirken.

Det skriver Boliga.

Når det ikke er gadernes historiske vingesus, der kalder, kan de nye ejere blandt andet hygge sig i fjerde sals-lejlighedens store stue med pejs, servicere gæster i den store spisestue eller ploppe rundt i badekaret, som lejligheden også er forsynet med.

Andreas Cornelius selv har allerede gjort sig bemærket i sin nye italienske klub. I en testkamp mod schweiziske FC Steinach i slutningen af juli lavede angriberen nemlig dobbelt hattrick + et og bidrog dermed med hele syv mål i 18-0 sejren.

Se Andreas Cornelius' luksus-lejlighed her