Udsigt plus sommerhus: Så meget scorede Naja Munthe på sit fritidspalads

Køber man en bolig - eller køber man en drøm?

Hvis svaret er det sidste, så er det nok boligens svar på lyserøde skyer, enhjørninger og små, buttede engle, der netop er blevet solgt, skriver Boliga Kendte.

For på en af landets dyreste sommerhusadresser er det for naboerne slut med at vinke til designer Naja Munthe. Hun har nemlig fået solgt sit sommerhus i første række til vandet, og dermed er det et nyt hold ejere, der fremover skal sætte nøglen i det moderne liebhaver-sommerhus, når kalenderen siger »tid til afslapning«.

Blot 87 dage nåede huset at pynte på boligsiden Boliga.dk, inden der var opnået enighed mellem parterne - og den indebar et afslag på prisen.

Sommerhuset var sat til salg for 9.800.000 kr., men der blev givet et afslag af samme størrelse, som man kan købe et mindre hus for i andre egne af Danmark. Salgsprisen endte nemlig på 9.250.000 kr.

Havudsigt og »lækre detaljer«

For millionerne er der blevet indkøbt et sommerhus med det, der i salgsopstillingen blev beskrevet som »et væld af lækre detaljer« - og ikke mindst en sjældent god udsigt over vandet fra skrænt-grunden.

Selve huset er nemlig på 115 kvadratmeter, og med en salgskvadratmeterpris på over 80.000 kr. er der noget af stykke vej til Vejbys generelle priser, hvor en kvadratmeter sommerhus ifølge Boliga i første kvartal kostede 19.820 kroner.

Men det er så nok også de færreste sommerhuse, der kan leve op liebhaverpletten ved vandet.

Der er både en terrasse på nogenlunde samme størrelse som huset selv, en nøgle til grundejerforeningens private strand og så en loftshøjde på seks meter i det store hovedrum med stue og køkken i et.

Der er flere soveværelser med udsigt, badeværelse med badekar og hippe Tisvilde en naboby væk.

Naja Munthe er designer, og hun var en af stifterne af tøjmærket Munthe Plus Simonsen. Hun relancerede siden tøjmærket som Munthe, og så står hun også bag boligmærket Casa De Luxe by Naja Munthe.

Se alle de flotte billeder af sommerhuset her.