Nu under 20 millioner kr.: Zobel sænker prisen på liebhavervilla

Nu under 20 millioner kr.: Zobel sænker prisen på liebhavervilla. (Foto: Home Charlottenlund) Fold sammen
Læs mere

21 millioner kr. bliver sandsynligvis ikke den pris, den velhavende Codan-arving Rigmor Zobel får for sit pragtpalæ nær Vedbæk Havn lige nord for København.

Huset, der tidligere på sommeren kom til salg med det meget eksklusive beløb på salgsopstillingen, er nemlig netop blevet justeret ned i pris, skriver Boliga Kendte.

Og heller ikke her er der tale om småpenge, men derimod om en sum svarende til, hvad mange huse rundt om i landet bliver udbudt til salg for.

Villaen er nemlig sat ned med hele 1,1 millioner kr. - så prisen nu er nået ned under de runde 20 millioner og altså hedder 19,9 millioner kr.

Ti år på adressen

Rigmor Zobel, der er uddannet advokat og blandt andet også ernærer sig som foredragsholder, købte ifølge Boliga Kendte det 242 kvadratmeter store hus tilbage i januar 2007 og har altså haft mere end 10 år på adressen.

Senest har det dog ikke været i huset i Vedbæk, der ifølge salgsopstillingen er opført i engelsk landstil, Zobel og familie har haft deres hverdag.

Ifølge Se og Hør flyttede de nemlig til Schweiz i slutningen af 2015.

Kig til havet

Det store Vedbæk-palæ er til salg hos ejendomsmægleren Home Charlottenlund og ligger på en grund helt ud til skoven.

Indendøre er huset forsynet med et stort åbent køkken-alrum i direkte forbindelse med stuen. Til soveværelset er der et stort walk in-closet og blandt andet også adgang til en stor balkon, hvorfra der er kig til havet og Sverige i det fjerne.

Se Rigmor Zobels hus her