Her kigger køberne mest på boliger

Et bestemt område i landet er det suverænt mest populære blandt boligannoncer på nettet. Fem byer deler sidstepladsen.

Boliger til salg på Frederiksberg får i særklasse flest hits på internettet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Arkivfoto: Morten Juhl

Der er Frederiksberg C, og så er der alle de andre - det viser statistik fra boligsitet Boliga.dk.

Frederiksberg er nemlig helt suverænt det område, der får flest klik pr. udbudt bolig. Gennem to er boligannoncer fra Frederiksberg C i gennemsnit blevet besøgt 226 gange, mens København K kommer ind på en andenplads med 206 besøg pr. annonce i gennemsnit.

På en noget overraskende tredjeplads kommer øen Anholt midt i Kattegat. De ni boliger, der har været til salg her i de seneste to år, har hver i gennemsnit fået 184 klik.

Men det er ellers mest området i og omkring København, som de mulige købere viser størst interesse, idet hele ni af listens 20 mest poulære steder at kigge på boliger er fra Nordsjælland. En undersøgelse fra Nybolig har tidligere vist, at danskerne i gennemsnit flytter 6,5 kilometer, så det befolkningstunge hovedstadsområde vejer også tungt i denne opgørelse.

Blandt de mest populære søgeområder er således Klampenborg med 172 klik pr. annonce, Lyngby med 167, Gentofte med 164, Virum med 163 og Hellerup med 161 klik pr. annonce i gennemsnit.

Sætter man en bolig i en række jyske provinsbyer til salg, skal man ikke regne med at blive overrendt af potentielle købere. Fem byer - Møldrup, Vonge, Spjald, Sønder Felding og Videbæk - deler dumbopladsen på Boliga.dks lister over klik pr. udbudt bolig med gennemsnitligt kun 12 besøg pr. netannonce.

#embed#