Første række til havet: Andrea Elisabeth Rudolphs familiesommerhus er til salg

Fra din morgenradio via din aftenunderholdning til dit morgentoilette har vært og iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph gjort sit indtog.

Den 41-årige creme-dronning og tidligere tv- og radioværtinde har nemlig sammen med sin familie sat sommerhuset i første række til Bredningen til salg.Foto: Mikkelsens Ejendomskontor. Fold sammen
Læs mere

Og nu kan belejringen gå den anden vej.

Den 41-årige creme-dronning og tidligere tv- og radioværtinde har nemlig sammen med sin familie sat sommerhuset i første række til Bredningen til salg, skriver Boliga Kendte.

Prisen er 3.295.000 kr., og for det beløb får man altså muligheden for sætte matador-pladen op, plante ærte-espalieret og spænde hængekøjen ud til fremtidigt feriebrug på adressen i Grønninghoved ved den jyske østkyst lige syd for Kolding.

Sommerhuset ligger helt ud til Grønninghoved Strand, der også er udsigt til fra den varme side af væggene, hvor der i alt er 74 kvadratmeter at brede sig på.

20 år i familiens skød

Når en nyslået sommerhusejer har skrevet under på købskontrakten, betænkningstiden er veloverstået, og de sidste af Rudolphs ting er flyttet, bliver det et farvel til godt 20 år på sommerhusadressen.

Ifølge oplysninger fra Boliga har familien Rudolph nemlig officielt rådet over kvadratmeterne siden december 1996, hvor de købte sommerhuset for 700.000 kr.

Umiddelbart efter familiens indtog på adressen er ejendommen sat i stand, så det sorte træhus i dag fremstår i god stand. Det oplyser ejendomsmægleren Mikkelsens Ejendomskontor, der står for salget, i deres salgsopstilling for sommerhuset.

Foto: Mikkelsens Ejendomskontor Fold sammen
Læs mere

»Vild Med Dans« og skønhedsprodukter

Andrea Elisabeth Rudolph gjorde sig for alvor bemærket offentligt, da hun op gennem 00'erne tog danskerne på sengen med morgenradio-programmet Morgenhyrderne.

Samtidig var hun med i spidsen, da TV2-succesen »Vild Med Dans« for første gang - og i flere af de efterfølgende sæsoner - rykkede ind i de danske tv-stuer.

Senest er det badeværelset og strandtasken, som Rudolph er rykket ind i med sin serie af skønhedsprodukter under navnet Rudolph Care.

Se sommerhuset her