SF's folketingsgruppe suspenderer Cekic

Opdateret kl. 20:57: SF'eren Özlem Cekic bliver suspenderet fra alle ordførerskaber af partitoppen. Det sker, efter at hun fredag aften skrev på sin facebook-profil, at hun stadig ikke vil stemme for skatteaftalen.

Gruppeformand Pernille Vigsø Bagge fra SF skriver i en pressemeddelelse fredag 29. juni 2012, at folketingsmedlem Özlem Cekic er øjeblikkeligt suspenderet fra alle sine ordførerskaber i SF samt er frataget retten til at udtale sig på vegne af SF. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SFs partitop suspenderer Özlem Cekic fra alle hendes ordførerskaber, efter at hun på Facebook fredag aften har skrevet, at hun ikke kan stemme for regeringens skatteaftale.

- SF’s gruppebestyrelse har besluttet med øjeblikkelig virkning, at suspendere Özlem Cekic fra samtlige ordførerskaber samt retten til at udtale sig på SF’s vegne, oplyser partiets gruppeformand Pernille Vigsø Bagge i en pressemeddelelse.

- Jeg er både skuffet og ærgerlig over at Özlem ikke vil stemme for regeringens skattereform, skriver SF's gruppeformand, Pernille Vigsø Bagge, i pressemeddelelsen.

- SF's folketingsgruppe har truffet en beslutning om, at vi stemmer samlet - også i svære sager. Vi er af den opfattelse, at vi arbejder inden for rammerne af det forhandlingsmandat, der udstikkes af SF's landsledelse. Det er naturligt, at der er en forventning om, at vi som regeringsparti også bærer regeringens politik igennem, skriver Pernille Vigsø Bagge.

BNB