Læs mandagens Business-kalender

Her kan du læse om mandagens begivenheder.

Foto: Mads Claus Rasmussen. På et pressemøde i dag kommer Iværksætterpanelet med deres anbefalinger til erhvervsminister Brian Mikkelsen (K), som er til stede for at modtage dem. Det er Iværksætterpanelets formand Tommy Ahlers, som præsenterer anbefalingerne på pressemødet.
Læs mere
Fold sammen

ERHVERV

Økonomi/statistik

Udland:
- 10.00: Tyskland: IFO-indikator, sep

POLITIK

09:30 - Iværksætterpanel med anbefalinger til minister

På et pressemøde i dag kommer Iværksætterpanelet med deres anbefalinger til erhvervsminister Brian Mikkelsen (K), som er til stede for at modtage dem. Det er Iværksætterpanelets formand Tommy Ahlers, som præsenterer anbefalingerne på pressemødet.

Sted: København, Virksomheden Founders, Skelbæksgade 2, 5. sal
Region: Hovedstaden
Kontakt: Lars Erik Skovgaard, kontakt i Erhvervsministeriet, for tilmelding
tlf: 91 33 70 17
email: las@em.dk

KRIMINAL

09:30 - 41-årig mand i retten for svig for 90 millioner kroner

En 41-årig mand skal i dag i retten for at have begået grov moms- og skattesvig for i alt 90 millioner kroner i 13 forskellige selskaber. Han blev sigtet helt tilbage i marts 2016 sammen med en anden mand, hvis sag fortsat er under efterforskning. Som udgangspunkt handlede sagen om moms- og skattesvig for 44 millioner kroner, men tiltalen er blevet udvidet. Den behandles som en tilståelsessag.

Sted: København
Region: Hovedstaden

UDLAND

10:00 - EU's europaministre holder møde

EU’s europaministre holder i dag møde i Bruxelles med den britiske exit fra EU på dagsordenen.
Sted: Bruxelles
Region: Belgien

EU og Storbritannien fortsætter exit-forhandlinger

Chefforhandlerne fra EU og Storbritannien mødes i denne uge til fjerde møderunde i forhandlingerne om den britiske exit fra EU-samarbejdet. I dag indledes forhandlingerne for denne runde, som ventes at blive afsluttet torsdag. Hver måned mødes EU og Storbritannien i en uge for at forhandle den såkaldte 'brexit' på plads. Arbejdet skal være færdigt senest i marts 2019, men indtil videre er der planlagt forhandlinger frem til sommeren næste år.

Brexitforhandlere: Nu går vi i gang med sagens kerne
Sted: Bruxelles
Region: Belgien