Et ydmygt Carlsberg, landmandens redning og tekno-trends 2016

Foto: MARCUS BRANDT.
Læs mere
Fold sammen

For første gang taler Carlsbergs bestyrelsesformand  Flemming Besenbacher ud om de mange og omfattende forandringer i Carlsberg i 2015, som sammen med den nye strategiproces, der præsenteres i løbet af få måneder, kommer til at definere fremtidens Carlsberg. Læs interviewet med Besenbacher, hvor han også afslører, at Carlsberg kommer til at skrumpe fremover, og at den nye topchef, Cees ’t Hart, i første omgang takkede nej til jobbet som topchef for Carlsberg.

Husker du den økologiske landmand Uffe Bie, der gik konkurs med en stor milliongæld som følge af spekulation i renteswaps? Læs hans personlige beretning om, hvordan hans mælkefarm blev reddet af en dansk investor.

Vi har i dag set nærmere på, hvilke teknologisk trends, der vil komme til at præge det nye år. Læs om 3D-printere, intelligente apparater og nye betalingstjenester. Teknologierne findes allerede og er nu modne til, at de store spillere som HP, IBM og Facebook kan gøre dem til allemandseje i 2016.

Men de teknologisk landvindinger betyder ikke, at der i år bliver mindre fokusering på erhvervslivets topledere på businessiderne - tværtimod, skriver erhvervskommentator Jens Chr. Hansen i sin blog.

Sonny Wichmann er dagens jourhavende på business.dk

Hav en god dag