Han er i familie med kongen af pop og skal gøre Michael Jackson kunsten efter

Som nevø til Michael Jackson har han rødder langt ind i popindustrien. Nu skal han bringe onklens historie til live i ny biopic.

Filmen skulle efter sigende dykke ned i Michael Jacksons op- og nedture i sit liv og virke som popmusiker. Fold sammen
Læs mere
Foto: Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Michael Jacksons nevø Jaafar Jackson skal spille rollen som sin onkel i en ny biopic (en biografisk film, red.) produceret for filmgiganten Lionsgate. Det skriver Hollywood-mediet Deadline, som bragte nyheden først.

Jaafar Jackson fortæller i sit første Instagram-opslag nogensinde, at han er »ydmyg« og »beæret« over at få lov til at bringe Michael Jacksons historie til live.

Han er søn af Jermaine Jackson, der er bror til Michael Jackson og medlem af popbandet The Jackson 5.

Den 26-årige amerikaner debuterede i 2019 med singlen »Got Me Singing«, men allerede som 12-årig begyndte han både at synge og danse.

I den tilhørende musikvideo til »Got Me Singing« kan man få en forsmag på Jaafar Jacksons vokaler og danseevner, som har en slående lighed med Michael Jackson.

»En naturlig evne til at simulere Michael«

Filmen »Michael« bliver produceret af »Bohemian Rhapsody«-producent Graham King, som også har en række Martin Scorsese-film bag sig.

Det er den amerikanske filminstruktør Antoine Fuqua, som har påtaget sig opgaven at instruere filmen.

»Det er utroligt spændende at se Jaafar vække Michael til live,« sagde Fuqua i en udtalelse til mediet Variety

»Der var sådan en spirituel forbindelse, da jeg først mødte Jaafar, som har en naturlig evne til at simulere Michael og har en stor kemi med kameraet.«

Ifølge Deadline skulle filmen også vise kontroverserne i Michael Jacksons liv. Blandt andet beskyldningerne om popmusikerens seksuelle misbrug af små drenge, ligesom den afdankede bluessanger Michael Jacksons far skulle have gjort sønnens liv miserabelt i hans barndom.

Michael Jacksons familie er inde over produktionen, og det er John Logan, der har skrevet »Gladiator« og de to 007-film »Skyfall« og »Spectre«, som har skrevet manuskriptet. Filmen er sat til at blive optaget senere på året.

Michael Jackson døde som 50-årig i 2009 af et hjerteanfald forårsaget af en dødelig dosis af bedøvelsesmidlet Propofol.