Radio24syv overrasket over nævnets afgørelse: »Det er lykkedes dem ikke rigtigt at svare på noget«

Radio- og TV-nævnet har svaret på spørgsmålene fra de tre DAB-bydere, men nævnet ser ingen grund til at ændre på afgørelsen til trods for indrømmelser. Det er Jørgen Ramskov, tidligere administrerende direktør i Radio24syv, ikke tilfreds med.

»Politikerne skal mødes på tirsdag, og så tager vi den derfra,« siger Jørgen Ramskov. Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Radio- og TV-nævnet rokker sig ikke ud af stedet, efter at de har svaret på de 86 spørgsmål fra radiokanalen Loud, Radio24syv og DK4, der alle har budt på DAB-kanalen, som har været i udbud. Til trods for flere indrømmelser står nævnet fast på, at det er Loud, der har vundet udbuddet.

»Spørgsmålene har ikke givet Nævnet anledning til at ændre sin vurdering. Nævnet finder derfor fortsat, at det er realistisk, at Loud vil opfylde minimumskravene til public service-virksomhed«, lyder det fra Radio- og TV-nævnet.

Jørgen Ramskov

»Det er specielt, at det er nævnet, der skal bedømme, om nævnet har gjort det godt nok.«


Processen har udløst massiv kritik fra en lang række eksperter, der blandt andet undrer sig over, at økonomien vejede så tungt i nævnets afgørelse. Kritik lyder der også fra Radio24syvs tidligere administrerende direktør, Jørgen Ramskov, der mener, at den nu hedengangne radiokanal ikke har fået svar på sine spørgsmål.

»Det er ikke overraskende, at de holder fast i deres afgørelse. Det overraskende er efter min mening, at det er lykkedes dem ikke rigtigt at svare på noget. De burde have svaret konkret. Det havde vi håbet på. Desuden er det specielt, at det er nævnet, der skal bedømme, om nævnet har gjort det godt nok« siger Jørgen Ramskov til Berlingske.

»Vi spørger, om man skal regne med moms eller uden moms, men det kan vi ikke engang få svar på. Men nu er situationen, at politikerne skal mødes på tirsdag, og så tager vi den derfra. Politikerne må vurdere, om det er tilfredsstillende.«