Kan en gøgler vinde Talent 2008?

En ged på scenen, en gammel mand, der spiller på cykelpumpe, en dansende spastiker. Danmarks Radio har offentliggjort flere af deltagerne, der har været til audition til Talent 2008, som seerne vil møde de næste 12 fredage.

Carsten Frederiksen spiller på cykelpumpe til audition på Talent 2008 Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Showet har indtil videre kørt i 16 lande verden over, og det er ikke kun skønsang, der ender som den store vindergenre. Næsten halvdelen af alle vindere verden over, er fra kategorier der ligger tættere på gøgl.

Den operasyngende mobilsælger, blev lynhurtigt en af de mest sete videoer på Youtube, da han vandt den engelske version, af talentshowet "Britain’s got talent".

I USA vandt den 11-årige Bianca Ryan den første sæson af Americas got talent, også med sang, men efterhånden haler de mere spektakulære talenter ind på den sanggenren.

I USA vandt en bugtaleren Terry Fator den anden sæson, i Holland vandt den 14-årige akrobat, Danielle Bubberman, i Ungarn vandt drengen, Utasi Arpad, med sit efter sigende ultrakomiske talent.

Dommerne, filmproducenten Peter Aalbæk, multikunstneren Martin Hall og musicalsangerinden Julie Steincke, skal udvælge 32 deltagere til finalerunderne, hvorefter seerne får lov til at bestemme, hvem der skal gå videre til de den endelige finale.