DRs seerredaktør: Penis-sketch var dårlig timing

Danmarks Radio trådte en række seere over tæerne med en sketch under det store Danmarks Indsamlingsshow fredag.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks Radio trådte en række seere over tæerne, da man i forbindelse med det store Danmarks Indsamlingsshow fredag viste et indslag, hvor fire kendte danskere optrådte med en penis-sketch.

Og seerklagerne er forståelige, mener DRs lytter og seerredaktør, Jacob Mollerup, som dog ikke finder indholdet stødende.

- Man kan godt vise sådan en sketch sent på aftenen. Det er der intet galt i. Men fem minutters halvplat penis-sketch midt i bredt indsamlingsshow er ikke nogen genial timing. Havde det så bare været hylende morsomt, lyder kommentaren fra Jacob Molleup ifølge dr.dk.

I sketchen optrådte Søren Rasted fra »Hej Matematik« sammen med TV-værten Anders Breinholdt. De var begge klædt ud som testikler. På scenen fik de selskab af skuespillerne Lars Brygmann og Martin Buch, førstnævnte forklædt som en stor penis og sidstnævnte som anus.

Selvom flere seere altså ikke var helt vilde med den kombination, så gik det øjensynligt ikke ud over den store opbakning til indsamlingen, hvor danskerne valgte at donere 87 millioner kroner.

BNB