AOK Prisen 2016: Tæt på de 5 nominerede

Wefood, Absalon, Venligboerne, FindersKeepers og ØsterGRO er alle nomineret til den prestigefyldte AOK Prisen ved årets udgave af Byens Bedste. Læs mere om dem her.

Foto: AOK

Foto: Søren Bidstrup.

Vi elsker ideen om en butik, der har til opgave at skabe mindre madspild. En bulet papæske eller en plet på bananen skader jo ikke produktet. Varerne bliver solgt 50-70 procent billigere, så ALLE har råd til at handle her. Samtidig går overskuddet fra Wefood til at hjælpe verdens fattigste. En ren win win situation. Læs mere om Wefood her.

Stem på Byens Bedste 2016 her.

Danmarks største tagfarm i Danmarks største by. ØsterGRO er en lille perle på toppen af Østerbro. I den 600 km2 store taghave dyrkes der grøntsager, der holdes bier og høns bier, kaniner og meget mere. En lille oase midt i storbyen, der giver et grønt åndehul i asfaltens og betonens verden, og inspirerer til bæredygtig levevis. Læs mere om ØsterGRO her.

Stem på Byens Bedste 2016 her.

En gammel nedlagt kirke på Vesterbro har fået fantastisk nyt liv. Et forsamlingshus til hipsterne, babyerne, pensionisterne og alle de andre. I Absalon kan man mødes alle ugens dage og spise i folkekøkkenet eller tage et slag bordtennis. Her er plads til alle. Et fantastisk nyt initiativ til københavnerne. Læs mere om Absalon her.

Stem på Byens Bedste 2016 her.

Venligboerne

Foto: PR.

Vi lever i en tid hvor mange mennesker har brug for hjælp. Vi har brug for at være lidt mere venlige. Det er venligboerne, og det skal de hyldes for. Her er plads til alle og flygtninge bliver taget i mod med åbne arme. Venligboerne gør København til et bedre sted at være. Læs mere om Cafe Venligbo her.

Stem på Byens Bedste 2016 her.