En »one woman army«

Talent 100: Marie-Louise Sander, 32, Head of Group internal control, TORM

Marie-Louise Sander, 32 år Fold sammen
Læs mere

Kategori: Økonomi og finans

Da det stod klart, at TORM, et af verdens største rederier, skulle børsnoteres, var der samtidig en række krav, som skulle opfyldes.

De krav har Marie-Louise Sander sørget for, at rederiet lever op til, ved at udbygge et kontrolsystem, der er blevet udrullet i hele organisation, og som fungerer som det bærende element for, at kravene blev opfyldt.

Betina Larsen er HR business partner og fortæller, hvordan Marie-Louise har været en »one woman army« på det store projekt, som andre virksomheder bruger mange ressourcer på.

»At hun bare kører på med så stort et projekt, siger super meget om hendes gåpåmod, og det skal hun have stor cadeau for,« siger Betina Larsen.

Marie-Louise Sander siger også selv, at hun sætter barren højt, har et stærkt drive og er en omsorgsfuld kollega.

»Jeg arbejder meget med interne kontroller, og det er typisk noget, hvor man slår folk i hovedet og siger »Du skal lave det her«. Men jeg er dygtig til at sælge ideen og forklare, at vi gør det for at gøre det rigtige. Det virker. Vi får at vide, at ingen kan arbejde med kontroller, som vi gør,« siger hun.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.