Russisk kannibal spiste offers hjerte

Russisk politi har anholdt en 24-årig mand, der er mistænkt for at have dræbt mindst seks personer og spist dele af dem.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

24-årige Alexander Bychkov blev egentlig anholdt for at stjæle fra en butik i byen Belinsky i den russiske Penza-region. Men den unge mand har øjensynligt meget mere bestialske forbrydelser på samvittigheden. Det skriver den russiske avis Izvestiya ifølge The Daily Telegraph.

Da Bychkov blev udspurgt om tyveriet, fortalte han betjentene, at han har dræbt adskillige personer og gemt deres lig tæt på sit hjem.

En af politiets efterforskere bekræfter, at der er fundet en grav med seks lig ved Alexander Bychkovs hjem.

- Der er tale om kannibalisme i flere af sagerne, tilføjer den lokale efterforsker.

Den 24-årige russer skulle blandt andet have spist leveren på flere af ofrene. Og den formodede massemorder har fortalt, at han skar hjertet ud på et af ofrene og spiste det til middag to dage senere.

Sidste år blev en anden mand ved navn Alexander Zhuplov ellers dømt for at have begået flere af de samme mord, som Alexander Bychkov nu tager skylden for.

Irina Bychkov, Alexander Bychkovs mor, er overbevist om, at hendes søn er uskyldig, selv om han selv tager skylden for drabene.

- Det er umuligt at forlade huset. Folk beskylder ikke bare min søn, men hele familien. De tror, at jeg lavede hakket kød af ofrene og solgte det på markedet, siger Irina Bychkov.

Politiet undersøger nu en række uopklarede sager om personer, der er forsvundet fra Belinsky fra 2009 til 2011.