Slovak ville spise schweizisk mand

Slovakisk mand indgik aftale med schweizisk mand om at dræbe og spise ham. Schweizeren fik dog kolde fødder.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En slovakisk mand, der ville forsøge sig som kannibal, endte tirsdag på hospitalet hårdt såret af skud. Da politiet slog til for at anholde slovakken, åbnede han ild, og både han og en politimand blev såret.

Den 43-årige slovak havde på internettet efterlyst personer, der var villige til at lade sig dræbe, blive skåret i småstykker og ædt.

Det oplyste Slovakiets indenrigsminister, Daniel Lipsic, på et pressemøde i byen Kysak sammen med den lokale politichef, Jaroslav Spisiak.

Offer mistede modet

En schweizisk mand havde indvilliget i at mødes med den potentielle kannibal. Mødet skulle finde sted i Kysak, en by i det østlige Slovakiet.

Imidlertid mistede schweizeren modet, og kontaktede politiet i Schweiz, som igen varskoede deres kolleger i Slovakiet.

Slovakisk politi sendte en civilklædt politimand til mødet i Kysak for at afsløre manden, der havde planer om at myrde for at blive kannibal.

Da politiet forsøgte at anholde ham, trak han imidlertid et skydevåben og åbnede ild mod en politimand. Politiet, der dækkede mødet med skarpskytter, besvarede beskydningen.

Tilstanden hos både den potentielle kannibal og den sårede politimand beskrives som alvorlig, oplyser politichef Spisiak.

/ritzau/dpa