Mistænkte brødre er lokaliseret i det nordlige Frankrig

De to brødre, der mistænktes for at stå bag terrorangrebet på det satiriske magasin Charlie Hebdo, er blevet lokaliseret i det nordlige Frankrig.

Et minuts stilhed for ofrene foran Europa-Parlamentet i Bruxelles. Fold sammen
Læs mere
Foto: FRANCOIS LENOIR

FRANKRIG: De to brødre, der menes at stå bag onsdagens terrorangreb i Paris, er blevet »lokaliseret« i det nordlige Frankrig, skriver Le Parisien. Flere anonyme kilder oplyser ifølge Sky News det samme til nyhedsbureauet AFP.

De to brødre, 32-årige Chérif og 34-årige Said Kouachi, menes at stå bag attentatet på satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris, hvor 12 personer onsdag blev dræbt.

Fra kontoret midt i Paris flygtede gerningsmændene væk i en bil, og siden har politiet jagtet dem. Syv personer, der enten er i familie med eller er venner med de to brødre, er i løbet af natten til torsdag blevet anholdt i et forsøg på at finde frem til de to mistænkte brødre.

Den lokale franske tv-station BFMTV beretter, at de to mistænkte er blevet set i en bil på en motorvej i Aisne i det nordlige Frankrig - begge bevæbnet.

Den franske avis Le Parisien skriver, at brødrene er blevet set ved nationalvej 2 tæt ved byen Villiers-Citteret, der ligger nordøst for Paris. De to mænd passer med det signalement og de billeder, der er blevet sendt ud om dem, og de kørte i en hvid Renault Clio. Ifølge avisen havde mændene dækket deres nummerplade og var iført elefanthuer, og tydelige våben var synlige bagi bilen. AFP skriver ifølge Sky News, at der blandt andet er tale om Kalashnikov-rifler.

Flere franske medier rapporterer om, at en tredje mistænkt, 18-årige Hamid Mourad, tilsyneladende frivilligt har meldt sig til politiet i det nordlige Frankrig. Men det er ikke blevet bekræftet fra officiel side.