Hillary Clinton sender sviner mod præsidentkandidat: »Ingen kan lide ham«

Hillary Clinton vil ikke love, at hun vil føre kampagne for Bernie Sanders, hvis han bliver Demokraternes udfordrer til Donald Trump.

 

I en ny dokumentarserie går den demokratiske tidligere præsidentkandidat Hillary Clinton benhårdt til angreb på Bernie Sanders.

»Ingen kan lide ham,« siger Hillary Clinton.

Dokumentarserien bliver først sendt i begyndelsen af marts, men til mediet Hollywood Reporter har Clinton i dag bekræftet, at hun fastholder sit synspunkt.

Her siger hun også, at hun ikke på nuværende tidspunkt kan bekræfte, at hun officielt vil støtte og føre kampagne for Bernie Sanders, hvis han ender med at vinde de demokratiske primærvalg og stå over for Donald Trump ved præsidentvalget i november.

Hillary Clinton og Bernie Sanders udkæmpede i 2016 en til tider beskidt kamp om at vinde den demokratiske præsidentnominering. Clinton vandt, men i dag har hun har ikke meget til overs for senatoren fra Vermont.

»Ingen gider at arbejde sammen med ham, han får ikke noget gjort. Han var en karrierepolitiker. Det er alt sammen varm luft, og jeg føler med dem, der er blevet suget ind i fortællingen om ham,« siger hun i dokumentarserien.

Ifølge de vægtede meningsmålinger fra Realclearpolitics står Bernie Sanders lige nu til at få 20 procent af stemmerne ved de demokratiske primærvalg. Han er dermed den næstmest populære kandidat efter favoritten Joe Biden. Bernie Sanders har endnu ikke kommenteret angrebet fra Hillary Clinton.

Primærvalgssæsonen begynder om mindre end to uger med primærvalget i Iowa. Og tingene spidser til hos de demokratiske kandidater.

Den seneste uge har den tætte alliance mellem de to venstrefløjskandidater Elizabeth Warren og Bernie Sanders syntes tæt på at sprænge. Det hele bunder angiveligt i en samtale, som de to demokrater har haft i Elizabeth Warrens lejlighed.

Her skulle Bernie Sanders for omtrent et år siden have sagt, at han anså det som umuligt for en kvinde at vinde det amerikanske præsidentvalg. Det har flere kilder fortalt til CNN, og Elizabeth Warren har bekræftet historien.

Efter en TV-debat i sidste uge ønskede Warren tilsyneladende ikke at trykke hånd med Bernie Sanders.