Tandpasta-kæmpe klemmer akurat tilfredstillende regnskab ud

Colgate-Palmolive, der blandt andet er kendt for sine tandpastaer, har klemt et regnskab ud, som lige akkurat lever op til analytikernes forventninger. Det skriver Bloomberg News.

Colgate-Palmolive, der blandt andet er kendt for sine tandpastaer, har klemt et regnskab ud, som lige akkurat lever op til analytikernes forventninger. Fold sammen
Læs mere
Foto: JIM SULLEY
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det amerikanske selskab leverede en indtjening per aktie på 72 cent i tredje kvartal. Og det var præcist, hvad analytikerne havde forventet, viser data indsamlet af Bloomberg.

Forbrugsproducenten havde desuden en omsætning på 4 mia. dollar i perioden, der kun med en lille margin ikke levede op til analytikernes estimater, som lød på 4,09 mia. dollar ifølge en rundspørge foretaget af Zacks.

Af regnskabet fremgår også, at selskabet er bekymret for, at det vil blive presset af dollarkursen det kommende år, efter at dollar er blevet styrket over for de fleste større valutaer de seneste 18 måneder.

- Frem mod 2016 vil vi fortsætte med at se svækkelser af de fleste udenlandske valutaer, vurderer Ian Cook, der er selskabets administrerende direktør, ifølge Financial Times.

Selvom selskabet nogenlunde lever op til analytikernes forventninger, lader markedet imidlertid til at tage imod det med nogen skepsis, idet Colgate-Palmolive-aktien i det amerikanske formarked falder med 0,6 pct. til 68,85 dollar.