Passion for brands og højt tempo

Jesper Hvid-Hansen tiltræder som adm. direktør i Modenlez Danmark. Han er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har læst en MBA ved Cranfield School of management. Han har tidligere arbejdet med salg og markedsføring i virksomheder som Leaf, Colgate-Palmolive og Nycomed.

Læs mere
Fold sammen

Hvilke forventninger har du til dit nye job?

Mondelez International omstiller sig lige nu til at blive langt mere fokuserede end hidtil på globalt plan. Omstillingen skal gøre vores brands endnu stærkere i forbrugernes øjne og Mondelez Danmark bedre til at udvikle vores forretning med vores samarbejdspartnere. På den baggrund glæder jeg mig til at skabe et nyt organisatorisk og kulturelt afsæt sammen med mange passionerede og dygtige kollegaer i Danmark.

Hvilke overvejelser har du gjort dig i forbindelse med dit skifte? Hvad bliver anderledes?

Jeg bliver den mest eksponerede person i Mondelez Danmark, og vil blive dén man naturligt søger her og fra udlandet. Jeg får også et ansvar for at sikre, at Danmark bliver taget alvorligt i en stor international organisation og i et globalt marked. Mange vil derfor forholde sig til min person og den måde jeg gør ting på. Jeg er dog stålsat på at forblive den, jeg er, og har bedt mine kollegaer give mig et kærligt spark, hvis de oplever andet!

Hvad har været den røde tråd i din karriere?

Det er nok at jeg har passion for brands og FMCG. Jeg kan lide konkurrence, at skabe resultater med andre og at tempoet er højt. I detailhandelen får man meget hurtigt svar på det, man gør – og ikke gør - og de personlige udviklingsmuligheder er mange.

Hvad ser du selv som de største udfordringer i din nye stilling?

At sikre at vi går fra lang tids omstillingstilstand i organisationen til at skabe begejstring og resultater i en ny type virksomhed med endnu større ambitioner. At sikre at forbrugerne rent faktisk oplever, at vores brands bliver mere attraktive, og vores samarbejdspartnere i endnu højere grad vil udvikle kategorierne med Stimorol, Marabou, Oreo og Philadelphia.