Pas på TDC Forlag!

Læs mere
Fold sammen
Vort selskab annoncerede i TDCs Navnebog København i 1998. I 1999 konstaterede vi, at det ikke var nogen god ide, hvorfor vi skriftligt opsagde aftalen med forlaget, som bekræftede vores opsigelse.

Uheldigvis har forlaget de følgende år alligevel sendt regninger til vort selskab, som vi har betalt. Desværre var vi ikke opmærksomme på forholdet før 2003, hvor vi skriftligt klagede over at modtage en regning for en ydelse, som vi havde opsagt helt tilbage i 1999. Forlaget gjorde opmærksom på, at eftersom vi havde betalt de følgende år betragtede de aftalen som genoptaget, og man fastholdt regningen. Et par måneders korrespondance fremmede ikke sagen. Forlaget gjorde blandt andet gjorde opmærksom på, at man af sig selv havde flyttet annonceringen fra navneboen over i fagbogen, fordi "man erfarede, at brugerne foretrækker en adskillelse af privat- og erhvervsoptagelser". Der var sådan set ikke konkrete svar på vores klage, men vi betalte til slut regningen og forestillede os selvfølgelig, at man herefter ville forstå vores fornyede skriftlige opsigelse. Nu har vi igen fået en regning, og efter 3 forgæves henvendelser til konsulenterne i forlagets annonceafdeling får vi blot at vide, at man ikke kan anerkende vores reklamation, og at man fastholder, at vi skal betale. På forespørgsel om man kan tale med en overordnet eller måske få et møde, hvor vi kan fremlægge den fornødne dokumentation, som uden tvivl vil opklare hele problemet, får man blot det svar, at det ikke kan lade sig gøre, og at man blot kan lade være med at betale. Så må en retslig incasso jo vise, hvad det kan udvikle sig til.

Man kan undre sig over, at Danmarks største teleudbyder anvender den slags forretningsmetoder, og vi kan kun opfordre alle danske erhvervsvirksomheder til at tænke sig grundigt om, inden de indleder et samarbejde med TDC Forlag. Tilsyneladende anvender forlaget kun envejskommunikation - og det gavner som bekendt kun den ene part!