Ny køber til TK-del af Fields

TK Development har indgået aftale om at sælge sin andel af Fields til norske Steen & Strøm i stedet for tyske CGI - og må nedskrive med 75 mio. kr.

Læs mere
Fold sammen
Byggekoncernen TK Development i Aalborg har indgået en aftale om et salg af sin ejerandel i storcentret Fields i København til den norske partner Steen & Strøm. Hidtil har der været indgået aftale med tyske CGI om ejerandelen på 50 procent i Fields.

Salget til CGI var imidlertid betinget af, at en række forhold skulle på plads, herunder en aktionæroverenskomst mellem de fremtidige ejere af projektet. Der er ikke opnået enighed mellem parterne. I stedet er der indgået aftale med Steen & Strøm, som i forvejen ejer den ene halvdel af projektet.

Som følge af en ny opgørelse af værdien af parkeringsdelen i centret samt omkostninger til den nye salgsaftale må TK Development nedskrive 75 mio. kr. på projektet. Selskabet oplyser dog til Københavns Fondsbørs, at man til gengæld venter et bedre resultat end hidtil forventet på andre markeder, specielt Centraleuropa, og at man derfor kan fastholde forventningen til et nulresultat for året.

/ritzau/