Lise Lotte vandt Volvo i aktiespil

En splinterny Volvo V50 T5 til mere end 500.000 kroner er på vej til Lise Lotte Jørgensen fra Slagelse: Hun er vinder af Danmarks største aktiespil.

Lise Lotte vandt Volvo i aktiespil - 1
Foto: Scanpix
Læs mere
Fold sammen
På tre måneder har vinderen af det store aktiespil i Berlingske Tidende, Alm. Brand Bank og TV 2 forrentet en fiktiv startkapital på 250.000 kroner med intet mindre end 53,9 procent.

Lise Lotte Jørgensen er 39 år og arbejder i et lokalt pengeinstitut som kunderådgiver.

»Så jeg har intet med investeringer eller aktier at gøre til hverdag. Men jeg har ramt fire gode aktier på de helt rigtige tidspunkter, nemlig Chr. Hansen, D/S Torm, Falck og IC Companys.«

Hun tilføjer, at hun helt bevidst er gået efter aktier uden for KFX-indekset.

»Men jeg har godt nok været nervøs her de sidste to uger, hvor jeg kom foran i spillet,« siger Lise Lotte Jørgensen.

Kampen om at være Danmarks bedste aktiespiller blev fløjtet af i går klokken 17.00 med Kåre Brosbøl på andenpladsen og Kristine Kjeldsen som nummer tre. .

Lise Lotte Jørgensen har spillet med i aktiespillet under navnet »VESTVEST«. Hendes mand har også deltaget i spillet, og det under navnet VEST, men han har kun fået et mindre afkast.

»Ja, jeg har også aktier i virkeligheden. Men jeg har aldrig turdet satse så meget med mine egne penge, som tilfældet har været her i aktiespillet,« siger Lise Lotte Jørgensen.

Hun får sin nye bil udleveret i næste uge. På næste lørdag bringer Berlingske Tidende Business et lidt større interview med den dygtige aktieinvestor.