Legoland vinder

To flotte resultater; af de seks opgaver er det kun på spørgsmålet om der er et overdækket madkurvsområde, at begge sites falder lidt igennem.

De samme seks opgaver fik faarupsommerland.dk og sommerpark.dk for et år siden, og legoland.dk og bonbonland.dk lander efter Fårup på hhv. 2. og 3. pladsen i dén konkurrence. Begge får et resultat over karakteren »godt«. Legoland.dk i top-10.

Brugerne om legoland.dk: »Smukt og stramt designet - overskuelig« og »god side, informationerne var let at finde. Brugte ikke lang tid.« Birgit Gjøl Nielsen: »Mange bruger hjemmesiden når de planlægger et besøg i parken. Vi er meget stolte over og glade for, at Styrkeprøvens panel har placeret os i top-10 ud af de over 100 testede websider. Vi glæder os særligt over, at vi scorer højt på åbningstider, priser og overnatningsmuligheder, idet det er emner, som vi prioriterer højt, da vi ved, at de er meget væsentlige for vores besøgende«.

Om bonbonland.dk: »Er ikke så glad for startsiden; det ville have været rart, hvis den var forklaret« og »nem at bruge«. Marianne Larsen: »Vi er meget tilfredse med resultatet af testet, men vil som altid forbedre os for at opnå endnu bedre brugervenlighed, bl.a. ved at betragte de besøgenes måde at anvende vores side på«.