Friede i Angry Birds

Romantik: En australier fik hjælp af den populære app til at fri til sin kæreste - hun sagde ja.

Finnerne bag Angry Birds sagde ja til at hjælpe en australsk mand til at fri til sin kæreste gennem det populære spil. Her CEO hos Rovio, Mikael Hed. Fold sammen
Læs mere
Foto: MARTTI KAINULAINEN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vrede fugle bombarderer små animerede grise i det vældigt populære mobilspil Angry Birds. Men spillet kan ikke kun bruges til at vinde baner, det kan også vinde hjerter.

Den australske Angry Birds-afhængige Ben Levi er så besat af spillet, at da han skulle fri til sin kæreste, Melissa Swift, kontaktede han udviklerne af Angry Birds, Rovio i Finland, for at få hjælp til sit frieri, skriver E24.no.

Og på den måde gik det til, at teksten »Vil du gifte dig med mig, Mel?« blev integreret i slutningen af bane tre i den seneste udgave af spillet. Finnerne ville nemlig gerne hjælpe den kærlighedssyge australier.

Ben Levi fik sit ja. Kæresten nåede frem til den sidste bane og blev overrasket over det store spørgsmål på den lille skærm.

Melissa Swift er ikke helt så begejstret for spillet som hendes vordende mand, men Ben Levi håber på, at brylluppet skal stå i fuglenes tegn og blive et Angry Birds-bryllup.