Målfest lurer i aftenens stormøde


Chelsea - Slavia Prag

På et sent mål i den omvendte kamp, endte Chelsea med at få et fremragende udgangspunkt inden returkampen, men Slavia havde stor ære af kampen og havde fortjent mindst uafgjort. Slavia har præsteret flot på udebane i Europa i år, med sejr i Parken og uafgjort i Sevilla, og med tanke på hvor tæt kampen om de to sidste pladser i Champions League er i Premier League, kommer Chelsea igen til denne kamp med mange reserver. Det handler kun for dem om at gå videre, og derfor må der igen være værdi i et spil på Slavia Prag på handicap.

Slavia Prag taber med maksimalt ét mål
Europa League, klokken 21:00
Odds 1,84 er fundet hos NordicBet


Valencia - Villarreal

Det meste synes afgjort i dette opgør efter 3-1 til Valencia i den omvendte kamp, men derfor bør vi stadig få mange mål i returkampen. Det er altid et godt sted at starte, at det undertippede hold er pisket frem fra start, og det er hvad Villarreal er i denne kamp. Den omvendte kamp mellem de to var en chanceorgie af de de større, og selv om det ser meget svært ud for Villarreal og de måske har det ene øje på kampen for undgå nedrykning i den hjemlige liga, bør de stadig gribe kampen hér offensivt an - så spil på mål i begge ender af banen.

Begge hold scorer i kampen
Europa League, klokken 21:00
Odds 1,87 er fundet hos Betfair Sportsbook


Napoli - Arsenal

Det store spørgsmål i denne kamp er, om Napoli blæser til angreb fra start for at hente 2-0 fra første kamp eller om man spiller forsigtigt for at undgå at få det mål imod, der med stor sikkerhed vil begrave dem. Det vil overraske meget, hvis ikke de vælger den første løsning for at få tilskuerne med, og i så fald bør vi få en åben kamp. Arsenal er et glimrende omstillingshold og skabte masser af muligheder i den første kamp, og lukker Napoli først mål ind, skal de satse alt på at ramme de fire mål, der så vil sende dem videre. Derfor lugter kampen af mål.

Over 3,5 mål i kampen
Europa League, klokken 21:00
Odds 2,55 er fundet hos Betfair Sportsbook