Warren Buffet spiller ukulele til kinesisk nytårsgalla

Verdens mest indflydelsesrige investor hev ukulelen frem og spillede dragens år ind på kinesisk stats-TV.

Warren Buffet kan andet end at investere. Han er også en ivrig ukulele-spiller. Fold sammen
Læs mere
Foto: LUCAS JACKSON
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der var fest og farver, da kinesisk stats-TV fejrede det kinesiske nytår og skød dragens år ind. Og overraskende nok, så involverede nytårsgallashowet et 45 sekunder langt klip med den verdensberømte 81-årige investor Warren Buffet, der spillede den amerikanske folkesang "I've been working on the railroad" på ukulele.

Warren Buffet er verdens tredjerigeste person og kendt som en af verdens bedste investorer. Hans formue på 225 milliarder kroner er kun overgået af mexicanske Carlos Slim Helu og Bill Gates. Han er også samtidig kendt for at holde fødderne på jorden trods sin enorme rigdom og for engang at have lovet at testamentere 99 procent af sin formue til velgørenhed.

Ifølge nyhedsbureauet AFP var Warren Buffet med på en forbindelse fra et ukendt sted. Her spillede han iført en sort trøje foran et stort modeltog-sæt.

Warren Buffet er ingen fremmed i Kina, hvor han ejer omkring 10 procent i den kinesiske bil-koncern BYD. Han slutter også sin sang af med at sige 谢谢 - "xie xie", der betyder tak.

Se og hør Warren Buffets optræden her: