Tre nye selskaber på AMP-børsen

Nettotilgang på tre selskaber, overskud i 2006 og forventning om yderligere tilgang efter europæisk børsreform i 2007

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.


Efter et 2006 med nettotilgang af selskaber og et overskud for andet år i træk har aktiebørsen Dansk AMP positive forventninger til de kommende års udvikling som et europæisk reguleret marked.

"Vi fokuserer på mindre og mellemstore virksomheder og investeringsselskaber. De er vores primære målgruppe, og vi er skræddersyet til deres behov. Vi appellerer til selskaber med en markedsværdi på mellem 50 og 500 mio. kr. Vi forbereder os på at udnytte de muligheder, der opstår, når nye EU-regler fra 1. november åbner for øget konkurrence på værdipapirhandel," siger adm. direktør Søren Thestrup, Dansk AMP, i en pressemeddelelse

Dansk AMP fik i 2006 tilgang af fem nye selskaber: Privat Pension, Klimax, Aros Boliginvest, Danish Airlaid Technology og Shareholder Invest Growth. To selskaber, Rella Holding og Vininvest, blev aflistet. Årets samlede aktieomsætning på Dansk AMP blev 461 mio. kr., hvoraf Rella Holding tegnede sig for 392 mio. kr. Årets resultat før skat blev 162.000 kr., hvilket er på niveau med 2005.