Ny vicekaptajn til den synkende B&O-skude

Struerkoncernen ansætter en ny vicedirektør, der skal brande selskabet udadtil.

Læs mere
Fold sammen
Salget er gået ned af bakke de sidste mange gange, B&O har præsenteret kvartalsregnskaber. Med endnu en krampetrækning prøver bestyrelsen at puste liv i koncernen ved at hyre en ny vicedirektør.

Det hemmelige nye våben hedder Christian Winther og får ansvar for de generelle managementopgaver i fællesskab med topchef Karl Kristian Hvidt Nielsen. Men også det overordnede ansvar for alt PR og kontakt med investorerne.

”Det er en fornøjelse at kunne byde Christian Winther velkommen på holdet. Han har blandt andet meget stor erfaring med internationale retail-organisationer, markedsanalyser, produktpositionering og prissætning, og det er i høj grad kompetencer, som vi kan drage nytte af,” siger koncernchef Kalle Hvidt Nielsen.

CEO i Tyskland
Vicechefens erfaring stammer fra detailbranchen efter at have siddet som administrerende direktør i tyske Talkline GmbH & Co KG i Hamburg. Her Christian Winther ansvaret for 3,9 millioner kunder og en bruttoomsætning på 7,5 milliarder kroner.

”Jeg ser utroligt meget frem til at komme i gang med arbejdet i Bang & Olufsen, som for mig at se er en virkelig spændende virksomhed. Selv om jeg kommer fra en organisation, der på mange måder er anderledes, er jeg sikker på, at jeg vil kunne gøre brug af mine erfaringer med international retail, markedsanalyser, produktpositionering, prissætning og general management,” siger Christian Winther.