Træsko-Torben kører Cirkusrevyen i stilling til Korsbæk

Trods en kæmpe investering i »Matador-byen« Korsbæk på Bakken sidste år, kom selskabet, Cirkusrevyen A/S, der står bag, gennem 2014 med et flot økonomisk resultat.

Torben Træsko Petersen, der også ejer Cirkusrevyen, sammen med Matadors skaber, Lise Nørgaard. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft

Bakken får  i år den nye attraktion »Matador-byen« Korsbæk på Bakken. Udover at sætte sit præg på Dyrehavsbakken, som vi kender den, bliver den nye attraktion også en større omvæltning for underholdningsselskabet Cirkusrevyen, som ejes af Steen Torben Pedersen – også kaldet Træsko-Torben.

I 2013 investerede Cirkusrevyen A/S ni mio. kr. i Korsbæk, og i sidste år løb Cirkusrevyens investeringer op i 52 mio. kr., som primært vedrører netop Korsbæk på Bakken.

Trods de store investeringer kom Cirkusrevyen økonomisk flot gennem 2014. Af regnskabet, som netop er offentliggjort, fremgår det, at omsætningen godt nok faldt med tre mio. kr. til 84,8 mio. kr. Men det skal ses i sammenhæng med, at 2013 var et rekordår – blandt andet fordi selve Cirkusrevyen med Lisbeth Dahl og Ulf Pilgaard som hovedkræfter havde en længere spillesæson end tidligere.

I 2014 har Cirkusrevyen A/S tjent 11 mio. kr. efter skat mod 13,2 mio. kr. i rekordåret 2013.
” Årets resultat har levet op til forventningen til året som helhed og er på niveau med budgettet for 2014. Der var forventning om en lille tilbagegang i forhold til 2013, bl.a. som følge af, at Cirkusrevyen i 2013 havde et særdeles tilfredsstillende resultat,” skriver Steen Torben Pedersen i det nye årsregnskab.

I år venter han et overskud på 9-10 mio. kr. Men det bliver også et forandringernes år.

Cirkusrevyen A/S, består - udover landets største revy  - af restauranter som La Casa, La Collina og Restaurant Dyrehaven samt en stribe forlystelser i den gamle forlystelseshave nord for København.

Naturstyrelsen udstikker imidlertid nogle ejerbegrænsninger på Dyrehavsbakken, og dem vil Cirkusrevyen A/S komme til at overskride med den nye Matador-by.

Steen Torben Pedersen regner således med, at Cirkusrevyen i løbet af foråret må frasælge tre restauranter og en kørende forlystelse. Men med Korsbæk på Bakken kommer der også  en række nye restauranter, oplevelsesmiljøer og andre forretninger til.