Topadvokat forlader sit eget firma

Selvom advokatkontoret bærer hans eget navn, bryder stjerneadvokaten John Korsø Jensen ud til november. I stedet går han solo, og tager sine klienter med sig.

Advokat John Korsø Jensen med sin syvende Jaguar. Fold sammen
Læs mere
Foto: SUSAN NIELSEN

Selvom sidste halvdel af advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen er navngivet efter topadvokaten John Korsø Jensen, vil han fra november ikke længere være en del af det. I stedet går advokaten, der har håndteret nogle af landets mest profilerede erhvervssager, solo. Det skriver firmaet på sin hjemmeside.

Foruden at starte et advokatkontor i København, vil John Korsø Jensen fortsat være tilknyttet Mazanti-Andersen Korsø Jensen som senior konsulent. For de, der har John Korsø Jensen som advokat vil udbruddet fra det etablerede advokatkontor ingen betydning få. Det gælder bl.a. den tidligere topchef i skandalerederiet OW Bunker, Jim Pedersen.

Tidligere har John Korsø Jensen også været forsvarsadvokat for Tvind-stifteren Mogens Amdi Pedersen, for Jan Bonde Nielsen og i sagen om Nordisk Fjer.

»Efter at have været den, som på stort set alle centrale områder havde sat væsentlige ”fingeraftryk” på firmaets politik og betydelig udvikling siden 1989, fandt jeg, at nu måtte andre tage det fremtidige ansvar for den løbende drift og administration,« skriver den snart 70-årige advokat i en mail til Jyllands-Posten.

Foruden John Korsø Jensen er Mazanti-Andersen Korsø Jensen opkaldt efter Jørgen Mazanti-Andersen, der døde i 1994. Trods dette, skifter advokatkontoret, der blev grundlagt i 1853 og dermed er det ældste af sin slags, ikke navn.