Sterling satser på Malmø

Sterling åbner fem nye internationale ruter fra Malmø i en optrapning af krigen blandt lavprisselskaberne. (Opdateret kl. 11.34)

Sterling optrapper lavpriskrigen blandt flyselskaberne ved at åbne fem nye ruter fra lufthavnen i Malmø. London, Barcelona, Nice, Firenze og Alicante er helt nye friske destinationer, som også nemt kan nås af danskerne via et smut over Øresundsbroen.

Samtidig udvider Sterling med to yderligere flyvninger dagligt mellem Stockholm og Malmø.

Der føres i Skandinavien krig mellem de lokale lavprisselskaber Norwegian Airlines og Sterling, hvor Norwegian er stærke i Norge og voksende i Sverige. Derfor kan det meget vel set som et strategisk træk fra Sterlings side rettet mod netop Norwegian.

Sterlings kommercielle direktør, Michael T. Hansen lagde på torsdagens pressemøde vægt på, at der primært er tale om en satsning på det svenske marked, og det ændrer ikke på satsningen i København.

"Det er klart, at det tager potentielle kunder fra København. Men det betyder ikke, at der bliver skåret i København, hvor vi fortsat forventer vækst," sagde Michael T. Hansen.

/ritzau/