Sterling: Gratis flybilletter om få år

Inden for få år vil det ikke være muligt at tjene penge på at flyve passagerer - pengene skal tjenes på andre ting, mener flyselskabet Sterling.

Biludlejning, formidling af hoteller, specielle ture til fodboldkampe og lotteri i flyet. Det er blandt andet disse nye forretningsområder som flyselskabet Sterling vil tjene penge på i fremtiden. Det skriver dagbladet Børsen.

"Om fem år kommer vi til at tjene vores penge på andet end flybilletter, og jeg tror at vi bliver nødt til at forøre flybilletterne væk. Den tendens har vi set andre steder, og inden for de næste fem år vil vi se priserne falde endnu mere," siger kommerciel direktør i Sterling, Michael T. Hansen.

Flyselskaber som Sterling, Ryanair og Easyjet har de senere år rystet flybranchen ved at dumpe priserne på flybilletter. Til Børsen siger Michael T. Hansen, at priskrigen ikke stopper ved det nuværende niveau.

Han mener, Sterling er tvunget til at finde nye måder at tjene penge på, fordi omkostningerne ved at flyve passagererne i fremtiden vl være højere, end den pris kunderne vil betale.

Derfor vil Sterling i stigende grad forsøge at sælge produkter, der ligger uden for selve flyrejsen.