SAS satser på flere flyvninger fra Umeå

SAS åbner til november en ny rute mellem Umeå og Göteborg. Det meddeler det skandinaviske luftfartsselskab torsdag.

ARKIVFOTO. Det går fremad for det skandinaviske luftfartsselskab i andet kvartal, hvor underskud er vendt til overskud. (se Ritzau historie 180837) En ny milliondyr analyse fra Aarhus Kommune peger på Skanderborg som bedste hjemsted for en ny østjysk lufthavn. Men Skanderborg vil ikke være med. Der kan ikke kan skabes et solidt politisk flertal for at arbejde videre med disse planer, siger borgmester Jørgen Gaarde.RB PLUS Sidste udkald for Aarhus Lufthavn. Skal den skrantende Aarhus Lufthavn i Tirstrup erstattes af en ny og mere centralt beliggende lufthavn, skal den placeres i Flensted ved Låsby i Skanderborg Kommune. Det viser en ny analyse fra rådgivningsvirksomheden Grontmij for Aarhus Byråd. ARKIVFOTO: (Foto: Jens Thaysen/Scanpix 2015) Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Thaysen

Forrige vinter fløj SAS den samme rute på søndage, og den store interesse fra dengang er nu grunden til, at luftfartsselskabet genoptager ruten med faste flyvninger på fredage og søndage.

Selskabet har desuden besluttet at øge antallet af afgange mellem Umeå og Stockholm på fredage, lørdage og søndage for at imødekomme kundernes ønsker om flere afgange i forbindelse med weekenden.

- Umeå er en vigtig destination for for os, og derfor er vi meget stolte over at præsentere vores satsning på flere flyvninger til Umeå. Der findes en øget interesse fra regionen for direkte flyvninger til både Göteborg og Stockholm, og vi er glade for at kunne imødegå det behov, siger SAS' salgschef i Sverige, Anders Wahlström, i meddelelsen.

Med forandringerne kommer SAS til at have op mod 80 flyafgange i ugen mellem Umeå og Stockholm og fire flyvninger om ugen mellem Umeå og Göteborg.