Parken brokker sig over fondsbørs-røffel

Russeren Abramovich spiller en nøglerolle i kritikken fra fondsbørsen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Parken Sport & Entertainment, selskabet bag fodboldklubben FC København, er utilfreds med den påtale fra fondsbørsen, som selskabet modtog fredag formiddag. Sagen handler om håndteringen af forløbet omkring købsinteressen fra russiske Arkadiy Abramovich.

Fondsbørsen kritiserer en meddelelse fra Parken fra den 3. december 2010, hvor Parken skriver, den ikke er involveret i forhandlinger om udstedelse af nye aktier eller frasalg af aktiviteter og kommer med tilføjelsen: Og heller ikke har modtaget nogen henvendelser herom.

Det er fondsbørsens opfattelse, at tilføjelsen i sammenhæng med den øvrige tekst medfører, at meddelelsen efter en naturlig sproglig forståelse samlet set vil blive opfattet som om, at der ikke har været kontakt mellem parterne overhovedet.

- Parken er ikke enig i denne rent sproglige fortolkning af meddelelsen. Der kan således udmærket efter meddelelsens ordlyd have været kontakt om ting, der ikke er en henvendelse om forhandling om udstedelse af nye aktier eller frasalg af aktiviteter, skriver Parken.

Selskabet mener derfor ikke, at fondsbørsen har påvist, at meddelelsen er misvisende.

Parken bekræfter, at bestyrelsesformand Hans Munk Nielsen deltog i et møde på Hotel D' Angleterre lørdag den 27. november 2010, hvor også Arkadiy Abramovich var til stede, men selskabet skriver, at der på mødet ikke var materiale om kapitaltilførsel eller tilbud om køb af aktiviteter.