Har Parken de ejere, selskabet fortjener?

Det er kulørt og sjovt at se på Abramovich-lejren forsøge at overtage Parken, men absolut ikke befordrende for god ledelse i det efterhånden prøvede selskab, skriver business-blogger Jens Chr. Hansen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skal man tro interviewet i Dagens Nærringsliv er Arkady Abramowich knotten over ikke at have fået et svar fra Parken på sin henvendelse om at investere 450 mio. kr.

“Det, de gjorde, var dumt, men vi er fortsat interesserede. Vi vil give holdet en ny chance og synes, at FC København bør svare på vores tilbud,” hedder det.

Nu er det sådan set ikke datterselskabet FC København, der skal svare, men velsagtens det børsnoterede moderselskab Parken Sport & Entertainment. Måske en detalje, men det øger ikke ligefrem Arkady Abramowich’ troværdighed omkring dette mudrede forløb, at han ikke ved, hvem han evt. skal forhandle med.

Over for det står Parken-bestyrelsens forklaring om, at den ikke har noget at forholde sig til, eftersom Parken aldrig har fået et konkret tilbud (før jul.) Det ved vi heller ikke om er rigtigt. Parken-bestyrelsens troværdighed, herunder ikke mindst formanden Hans Munk Nielsen, kan også ligge på et efterhånden lille sted.

Men hallo, hvor svært kan det være enten at sende et stykke papir eller tage telefonen og så ellers komme videre i forhandlingerne, hvis altså der overhovedet er noget at forhandle om.

Hvad mener du? Har Parken i virkeligheden de ejere, som selskabet har fortjent? Debatér med andre læsere og business-blogger Jens Chr. Hansen netop nu.