MT Højgaard-chef fratræder efter otte måneder

Koncerndirektør og COO Søren Ulslev, der siden 1. marts 2013 har været medlem af MT Højgaards koncerndirektion, har onsdag opsagt sin stilling.

Søren Ulslev Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

MT Højgaards COO, Søren Ulslev, der blev ansat 1. marts i år, er fratrådt med virkning fra i dag.

"Gennem det seneste år er der lagt nye rammer for virksomhedens aktiviteter og for styrkelsen af lønsomheden. Samtidig er organisationen videreudviklet, og de ansvarlige direktører er udpeget for koncernens forretningsområder og dattervirksomheder. Søren har bidraget loyalt til de store omlægninger, vi har gennemført i det seneste års tid, men har alligevel følt, at han personligt ikke passede ind i disse. Både virksomheden og jeg personligt har grund til at sige ham tak for en stor og betydningsfuld indsats," skriver MT Højgaards adm. koncerndirektør Torben Biilmann i en meddelelse til fondsbørsen.

MT Højgaards koncerndirektion består herefter af adm. koncerndirektør Torben Biilmann (CEO) og koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen (CFO). 

Søren Ulslev vil stå til rådighed for koncernens ledelse i den kommende periode.

Den 58-årige Søren Ulslev kom til MT Højgaard fra en stilling som direktør i PensionDanmark Ejendomme. Tidligere har han været adm. direktør for Unicon og adm. direktør for NCC Construction Danmark.MT Højgaards adm. koncerndirektør Torben Biilmann kom også fra NCC. Han var nemlig også adm.direktør for NCC Construction Danmark inden han tiltrådte topjobbet i Danmarks største entreprenørvirksomhed for et år siden.