Hesalight-direktør indblandet i nyt udskældt firma

Den konkursbegærede Lars Nørholt fra LED-virksomheden Hesalight har været indblandet i et andet LED-firma.

PR-foto Fold sammen
Læs mere

Hesalights direktør, Lars Nørholt, blev erklæret personligt konkurs den 10. februar i denne måned. Det blev han på grund af en perlerække af dårlige sager, som Hesalight har været involveret i. Det viser sig nu, at Lars Nørholt er indblandet i et andet udskældt LED-firma, det skriver Børsen.

Firmaet hedder Citilio og er også et lysfirma ligesom Hesalight. Ejeren er kapitalfirmaet Dansk OTC, som tidligere har hjulpet Hesalight med at skaffe et stort millionbeløb hos forskellige investorer, der alle siden tabte deres penge.

Dansk OTC bistod i 2014 og 2015 Hesalight med at sælge erhvervsobligationer for omkring 600 mio. kr.

Lars Nørholt bekræfter, at han har haft med Citilio at gøre, men siger at samarbejdet er afsluttet. Citilios administrerende direktør, Mads Verner Jørgensen, understreger, at Nørholt kun har været på lønningslisten i en kort periode.

»Det var en specifik opgave, som vi skulle have ham til at løse,« siger Mads Verner Jørgensen til Børsen.

Opgaven skulle efter sigende have været en salgsopgave, som Lars Nørholt i kraft af sin viden på området skulle hjælpe Citilio med. Men ifølge domænedatabasen The Daily Whois var det Lars Nørholt selv, der registrerede domænenavnet Citilio en måned inden Hesalight gik konkurs.

»Det er korrekt, at jeg i dag er tilknyttet Citilio. Jeg arbejder med produkter og finder ud af, hvordan man laver smarte løsninger med LED,« siger han til Børsen og erkender, at der ikke er den store forskel på, hvad Hesalight beskæftigede sig med, og hvad Citilio nu gør.

Lars Nørholt er på nuværende tidspunkt sigtet af Bagmandspolitiet og bekræfter, at han har været ansat af Citilio, men ønsker ikke at udtale sig yderligere i sagen.