Hesalight-kurator truer med erstatningskrav

Sagen om Hesalight-stifter Lars Nørholts ejendomme på Mallorca får nu endnu et kapitel: Hesalights kurator frygter, at en krakket modeduo og rigmanden Hans Christian Hansen har snydt boet for penge gennem handel med ejendomme. Derfor truer han med erstatningskrav.

Hesalight-sagens nyeste involverede er Lone Friis, Claus Dalgaard og Hans Christian Hansen. Fold sammen
Læs mere

Henrik Selchau Poulsen, kurator fra Bruun og Hjejle, frygter, at ejendomshandel på Mallorca har kostet boet efter Hesalight-konkursen penge. Det får Hesalights kurator til at true med erstatningskrav. Det skriver Børsen.

Det er stifterne af den nu krakkede tøjvirksomhed Friis, Lone Friis og Claus Dalggard og medejeren af emballagevirksomheden Trepko, Hans Christian Hansen, der nu trues af Henrik Selchau Hansen.

Oplysningerne er kommet frem i en mailkorrespondance, som Børsen har fået aktindsigt i.

»Jeg forbeholder mig retten til at rejse krav mod de, som medvirker til at unddrage kreditorerne midler. Foreløbig tages der forbehold for at rejse krav om erstaning mod Hans Christian Hansen, Lone Friis og dig,« skriver Henrik Selchau Hansen til Claus Dalgaard.

Det drejer sig om to ejendomme på den spanske ferieø, der fra oktober 2015 var ejet af Claus Dalgaard, Lone Friis og Lars Nørholt i form af deres fælles selskab Nordic Property Development. Ejendommene blev senere købt af et selskab ejet af den sjællandske rigmand Hans Christian Hansen.

Hans Christian Hansen har angiveligt betalt for ejendommen med en obligation i det konkurssramte Hesalight. En obligaton, hvis værdi ligger langt under vurderingen på Mallorcaejendommene.

Ingen af parterne har ønsket at kommentere yderligere på sagen.