Først fik Hummel-chef sparket - nu gør han comeback i Lakrids by Johan Bülow

Hummels tidligere mangeårige topchef Søren Schriver, der faldt i unåde hos Christian Stadil, er blevet medlem af bestyrelsen i Lakrids by Johan Bülow.

Søren Schriver, der gennem 24 år var topchef i Hummel og tidligere på året på dramatisk vis blev bortvist af Hummel-ejer Christian Stadil fra sportstøjvirksomheden, er netop trådt ind i bestyrelsen i selskabet Lakrids by Johan Bülow.

»Lakrids by Johan Bülow har netop fejret 10 års jubilæum og har opnået imponerende vækst i brand og resultat i sin første tid. Vores ambitioner er fortsat meget store, især internationalt, og vi har derfor bedt Søren Schriver indtræde i bestyrelsen. Vi venter at drage nytte af hans store internationale erfaring og hans erfaring med at drive profitabel vækst med et internationalt brand,« siger Tue Mantoni, formand for Lakrids by Johan Bülow.

Sidste år solgte Johan Bülow aktiemajoriteten i sin virksomhed til den svenske kapitalfond Valedo Partners. Selskabet har for kort tid siden ansat Fredrik Nilsson som administrerende direktør som afløser for stifter Johan Bülow.

Fredrik Nilsson har en fortid i Nestlé bl.a. med ansvar for Nespresso. Johan Bülow fortsætter som kreativ direktør.

Søren Schriver blev fyret som topchef i Hummel i februar. Han blev sendt på porten for illoyal adfærd. Christian Stadil mener at have klare beviser på, at Schriver forsøgte at snyde Stadil og Hummel for millioner af kroner.