Flügger-topchef: Ny struktur skal gøre os langt stærkere

Flüggers nye administrerende direktør, Jimmi Mortensen, der satte sig i direktørstolen i starten af august, vil gøre selskabet langt stærkere og mere fleksibelt på de indre linjer for på længere sigt at styrke indtjeningen.

Direktør for forretningsudvikling, Kasper Søvsø Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Og planen for, hvordan det skal gøres, ligger allerede klar. Flügger udvider nemlig sin registrerede ledelse fra to til fire personer og konsoliderer en stribe funktioner inden for salg og marketing samt produkter og forsyningskæde i to nye enheder, Operations og Commercial.

Med i ledelsen kommer finansdirektør Keld Sørensen og driftsdirektør Michael Larsen.

Og det skal styrke sammenhængskraften og give flere muligheder på sigt, lyder det fra den nye topchef, der allerede i starten af juli - da jobskiftet var blevet bekræftet - afslørede over for Ritzau Finans, at Flügger skulle »styrkes på de indre linjer.«

»Keld får et markant større ansvar på den finansielle del, og derudover bliver Commercial og Operations to separate værdikæder i ét samlet værdisystem. De to enheder skal i endnu tættere indgreb med hinanden, og det, forventer vi helt klart, skal give noget mere effektivitet fremadrettet,« siger Jimmi Mortensen til Ritzau Finans.

Planen er tegnet af den nye topchef, der ser mange gode ting i strukturen hos Flügger, men også har fundet en del punkter, hvor strukturen kan strammes.

»Det er en plan, jeg har haft med ind. Jeg mener, at vi har den rigtige strategi, men eksekveringskraften har ikke været stærk nok, så derfor tilpasser vi nu vores struktur,« siger Jimmi Mortensen.