Field's lægger an til stor udvidelse

Shoppingcentret Field's lægger an til en udvidelse på 8.000 kvadratmeter - den nye del af centret skal blandt andet indeholde en stor biograf.

Foto: Carl Redhead. Shoppingcentret Fields på Amager i København udvider med 8.000 kvm.
Læs mere
Fold sammen

Inden længe vil det blive muligt både at gå i biografen og på indkøb, hvis man tager en tur til shoppingcentret Field's på Amager i København.

Field's vil her til foråret sætte gang i en 8.000 kvadratmeter stor udvidelse af centret, der skal indeholde intet mindre end ni store biograflærreder med omkring 1.500 sæder samt en række butikker.

Det skriver Byggeriets Dagblad Licitationen.

Field's er Skandinaviens næststørste shoppingcenter kun overgået af Malmøs nyåbnede center Emporia.

”Vi håber at kunne gå i gang med selve byggeriet til foråret, og vi forventer, at den nye bygning står klar til efteråret 2014. Vi har fået byggetilladelse, og nu er vi ved at få det sidste på plads – blandt andet valg af entreprenører,” siger center manager for Field's, Lotte Eiskjær Andersen.

Biografen i den nye del af centret kommer til at fylde 5.000 kvadratmeter. Under den skal der være butikker fordelt over et areal på 3.000 kvm på gadeplan.

Det er arkitektvirksomheden C.F. Møller, der har tegnet Field's, og da den nye bygning skal harmonere med den resterende del af shoppingcentret, er valget igen faldet på C.F. Møller.

”Det er meget vigtigt for os, at bygningerne kommer til at minde om hinanden, og derfor har vi valgt samme arkitekt. Den nuværende bygning er meget betonagtig, da det var populært, da den blev opført,” siger Lotte Eiskjær Møller.

”Den nye bygning skal være mere interaktiv og have en mere levende facade, men den skal have samme skandinaviske arkitektur som Field's,” siger Lotte Eiskjær Møller.