Danske Bank udnævner direktør for Wealth Management

Danske Bank udpeger Tonny Thierry Andersen som direktør for bankens nye forretningsenhed Wealth Management med virkning fra 1. april 2016.

Tonny Thierry Andersen Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver den 51-årige Tonny Thierry Andersen, der fremover får ansvaret for Danske Banks pensions- og formueforvaltning, som direktør for bankens nye forretningsenhed Wealth Management. Det oplyser Danske Bank fredag i en meddelelse til fondsbørsen.

Han kommer fra en stilling som chef for bankens Personal Banking-enhed, hvor han har været direktør siden 2012. Det job vil han fortsat varetage indtil, der er fundet en ny direktør.

Tonny Thierry Andersen har været ansat i Danske Bank siden 1999 og har haft forskellige ledende stillinger i koncernen, herunder som CFO. Han vil fortsat være medlem af koncernens direktion, som han har været det siden 2006.

»Wealth Management er et forretningsområde under hastig forandring, som rummer et betydeligt potentiale. I den nye forretningsenhed samler vi vores stærke kompetencer inden for pensionsopsparing samt formue- og kapitalforvaltning for at kunne sætte endnu mere kraft bag udviklingen af vores produkter og services. Ambitionen er at tilbyde markedets bedste løsninger. Det kræver en visionær og udviklingsorienteret organisation med stærkt kundefokus, og det er Tonny Thierry Andersen den helt rigtige til at stå i spidsen for,« siger administrerende direktør Thomas F. Borgen.

Den nye Wealth Management-enhed, der træder i kraft i dag, omfatter Danica, Danske Capital og Private Banking aktiviteter og vil indgå i koncernens regnskabsrapportering som en selvstændig enhed fra og med regnskabsaflæggelsen for 1. kvartal 2016.